Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Policajná razia vo Zvolene: Zadržali veľké množstvo bielej kryštalickej látky
Zdielať na

Policajná razia vo Zvolene: Zadržali veľké množstvo bielej kryštalickej látky

ZVOLEN / Veľká razia na hlavnom ťahu vo Zvolene. Policajti zastavili auto prevážajúce drogovú zásielku. Zablokovali cestu a trojčlenná posádka skončila s putami na rukách. Podľa našich informácií prevážalo auto s lučeneckou značkou väčšie množstvo pervitínu.

​Uzavreli časť hlavnej cesty a prekvapenú posádku vytiahli z auta von. Policajti mužov prehľadali a nasadili im na ruky putá. Postavili ich na chodník odkiaľ mohli už len bez slova sledovať ako prehľadávajú auto, v ktorom sa smerom na Lučenec viezli.

Policajti priviezli aj psa špeciálne vycvičeného na hľadanie drog. V aute označil malú tašku, v ktorej boli balíčky s väčším množstvom bielej kryštalickej látky. Zaistené drogy previezli na expertízu. Podľa našich informácií muži prevážali väčšie množstvo pervitínu, malo ho byť zhruba pol kila. 

"Krajský policajný vyšetrovateľ v Banskej Bystrici začal v tomto prípade trestné stíhanie pre obzvlášť závažný trestný zločin drogovej činnosti," uviedla banskobystrická krajská hovorkyňa Policajného zboru Mária Faltániová. Prehliadka na mieste trvala do neskorých nočných hodín. Hlavný ťah zo Zvolena na Lučenec bol v tom čase zablokovaný. Jeden z mužov, ktorý v aute sedel javil známky požitia omamných látok, bol mu preto nariadený odber krvi. Muži napokon skončili v policajných celách. "Zadržané boli tri podozrivé osoby a v súčasnosti s nimi vykonávame procesné úkony," dodala Faltániová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy