Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragická nehoda: Vodič pri cúvaní narazil do chodkyne. 63-ročná žena zraneniam podľahla
Zdielať na
Krimi

Tragická nehoda: Vodič pri cúvaní narazil do chodkyne. 63-ročná žena zraneniam podľahla

KOŠICE / Muž na príjazdovej ceste k parkovisku zrazil ženu tak nešťastne, že zraneniam na mieste podľahla. Celý incident zachytila aj kamera. Podľa informácii TV JOJ mala 63-ročná Košičanka telefonovať a pravdepodobne nepočula cúvajúce auto. Pomôcť jej už nedokázali.

48- ročný vodič v nákladnom aute si pravdepodobne nevšimol ženu na parkovisku a kolesami ju prešiel. Žena ostala pod autom zakliesnená. K nešťastnej náhode došlo dopoludnia na Magnezitárskej ulici v Košiciach pred budovami, kde sídli viacero firiem. Nebohá žena tam pracovala ako ekonómka.

Podľa informácii TV JOJ mala telefonovať so svojou kolegyňou

Počas hovoru jej mobil spadol, nikto ani len netušil, že ide o tragédiu, po ktorej už svoju kolegyňu počuť nebudú. Žena ostala po nehode zakliesnená pod prednými kolesami auta a ani privolaní záchranári jej už pomôcť neodkázali. "Žiaľ, žena utrpela zranenia, ktoré neboli zlučiteľné so životom. Lekár musel konštatovať smrť," potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

"Jedná sa o devastačné poranenie lebky, ktorú nebohá utrpela pri dopravnej nehode. Samozrejme z toho vyplýva, že nebola najmenšia šanca na prežitie," priblížil obhliadajúci lekár Otto Mižík.


To, či pochybil vodič dodávky alebo chodkyňa zistia až policajti. Na miesto prišli kriminalisti aj znalec z odboru cestná doprava. "Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a zisťuje bližšie okolnosti ako k tejto tragickej dopravnej nehode došlo. Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda mu bola zakázaná," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy