Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti zastavili auto, ktoré šoférovala mladá dílerka. Pri domovej prehliadke zostali prekvapení aj policajti
Zdielať na

Policajti zastavili auto, ktoré šoférovala mladá dílerka. Pri domovej prehliadke zostali prekvapení aj policajti

RIMAVSKÁ SOBOTA / Úspešná policajná akcia v Rimavskej Sobote. V putách skončila matka dvoch detí. Žena podľa polície predávala pervitín aj marihuanu. Zákazníkov mala z okolia Klenovca, Hnúšte aj Tisovca.

Auto 32-ročnej Veroniky zastavili kukláči pri obci Rimavské Brezovo. Nešlo o náhodnú kontrolu. Rimavskosobotskí kriminalisti ju museli dlhšiu dobu sledovať. Mali informácie, že žena si nelegálne zarába predajom drog.

"Obvinená si mala neoprávnene opakovane zadovažovať pervitín, ktorý u seba následne neoprávnene prechovávala za účelom osobnej spotreby, ako aj ďalšieho predaja," povedala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. Po tom, čo prehľadali auto, pokračovali v prehliadke rodinného domu v obci Klenovec. Konzumenti si zrejme chodili pre tovar aj tam, na ulici susedia vídavali rôzne autá, ktoré sa tam často striedali. Zo zásahu policajtom však boli prekvapení. Nezamestnaná Veronika je totiž matkou dvoch malých detí.

"Kriminalisti vykonali prehliadky, pri ktorých bol zaistený podozrivý materiál, ktorý bol zaslaný na expertízne skúmanie," dodáva Petra Kováčiková. Predbežné výsledky potvrdili, že išlo o metamfetamín.

Policajti u nej našli aj marihuanu. Aj túto drogu predávala ďalším konzumentom. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Rimavskej Sobote začala trestné stíhanie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok. Obvineniu z drogovej trestnej činnosti čelí 32-ročná žena z Klenovca" informuje Petra Kováčiková. Sudca okresného súdu v Rimavskej Sobote sa stotožnil s názorom vyšetrovateľa a prokurátora a rozhodol o jej väzobnom stíhaní. Žena sťažnosť nepodala, rozhodnutie je teda právoplatné.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy