Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zrážka policajného auta s dodávkou: Na mieste sa zranili traja muži
Zdielať na
Krimi

Zrážka policajného auta s dodávkou: Na mieste sa zranili traja muži

SKALICA / V pondelok, 14.novembra ,došlo krátko po 9.00 na úseku Popudinské Močidľany smerom na Holíč k vážnej dopravnej nehode. Policajné auto sa zrazilo s bielou dodávkou. Informovala o tom polícia na svojej sociálnej sieti.

Podľa informácií polície išli dvaja dopravní pyrotechnici na výjazd s právom prednostnej jazdy. Na stredovej čiare došlo k zrážke s bielou dodávkou. Na mieste sa zranili traja muži. "Dopravná nehoda si vyžiadala troch zranených. utrpeli najmä stredne ťažké poranenia. Záchranári ich po ošetrení transportovali do nemocnice. Počas prevozu boli pre vedomí a v stabilizovanom stave," potvrdila hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Najzávažnejšie zranenia utrpel policajt. Sedel na mieste spolujazdca. S ťažkými zraneniami ho previezli do nemocnice. "Zranenia ostatných účastníkov nehody by mali s dobou liečenia do 42 dní, predbežne ľahké," uviedla polícia. Dychová skúška bola u vodičov negatívna. Znalec z odboru cestnej dopravy bol prizvaný na miesto. Podľa polície sa vyjadrí k okolnostiam a príčine nehody.

Cestu museli úplne uzavrieť. Policajti dopravu odkláňajú už v obci Radošovce a z opačného smeru od križovatky na odbočku Vrádište a Trnovec. 

Správu budeme aktualizovať.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy