Jasno
18°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Exces stredoškolského učiteľa: Telocvikár mal žiačkam poslať fotografiu svojho nahého tela
Zdielať na

Exces stredoškolského učiteľa: Telocvikár mal žiačkam poslať fotografiu svojho nahého tela

TRENČÍN / Stredná priemyselná škola v Trenčíne je v hľadáčiku trenčianskych kriminalistov. Dôvodom je správanie tunajšieho telocvikára. Jeho obnažená fotka sa totiž objavila v mobiloch žiačok. Podľa doterajších zistení im ich mal poslať práve pedagóg.

Telocvikár mal svoje nahé fotky údajne poslať niektorým študentkám

"Prišiel anonymný podnet," vyjadril sa právny zástupca školy, Marek Doktor. Fotka obnaženého pedagóga sa údajne objavila v mobiloch viacerých dievčat. Mal byť na nej iba v tričku a od pása nadol nahý. Vedenie školy začalo okamžite konať. "Hneď sme pedagóga vykázali z budovy, zamedzili sme mu vstup do školy a oboznámili sme o tom zriaďovateľa, teda trenčiansku župu," dodal Marek Doktor. "Vo veci prebiehajú úkony trestného konania, preto sa v súčasnosti nemôžeme k prípadu vyjadrovať," vyjadrila sa hovorkyňa TSK v Trenčíne, Lenka Kukučková.

Vedenie školy zalarmovalo políciu

Prípad už má na stole vyšetrovateľ. "Keby bol podnet pravdivý, bol by nebezpečný, a preto sme konali," uviedol Marek Doktor. "Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. Nateraz vám nemôžeme poskytnúť žiadne informácie," vyjadrila sa Elena Antalová z Oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Trenčíne. "Policajti robili výsluchy, nebol som pri nich. Hovoriť o tom by to mohlo celé zmariť," dodal Marek Doktor. 

Viac informácií bude známych o niekoľko dní. V škole sú z konania pedagóga v šoku. "Išlo o dlhoročného zamestnanca a doteraz neboli s ním problémy," opísal Marek Doktor.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy