Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Neznámi muži sa tvária ako zamestnanci stavebnej firmy a okrádajú ľudí
Zdielať na

Neznámi muži sa tvária ako zamestnanci stavebnej firmy a okrádajú ľudí

PODTATRANKÉ OBCE / Je to poškodzovanie dobrého mena našej spoločnosti - hovorí majiteľ stavebnej firmy na adresu podvodníkov, ktorí v podtatranských obciach vystupujú ako jeho zamestnanci a pritom ich vôbec nepozná.

Zo záberov priemyselnej kamery je evidentné, že muž spolu s ďalšími zneužili meno stavebnej firmy. Majiteľ sa to dozvedel až vtedy, keď už bolo neskoro. Muži si meno firmy pravdepodobne zistili cez internet. Zákazníka oslovili s tým, že majiteľa poznajú osobne a že ich posiela, aby im opravili odkvapové žľaby. "My nikdy neprídeme k niekomu do dvora, že ideme robiť. Funguje to na systéme dopyt - ponuka," uviedol majiteľ firmy. 

Vlastník domu pustil mužov do dvora a až po zapletené si všimol, že niečo nie je v poriadku a volal majiteľovi firmy, že suma je akási privysoká. "Nechcel mu povedať cenu, stále mu opakovali, že prácu zaplatí neskôr," povedal majiteľ firmy. Oklamaného muža mrzí, že si totožnosť robotníkov neoveril skôr. Majiteľ firmy zistil, že dodávka sa pohybuje po viacerých obciach a chlapi sa tvária ako jeho zamestnanci a za prácu si pýtajú vysoké sumy. "Mali by byť rumunskej národnosti," uviedla asistentka majiteľa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy