Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž znásilnil ženu v izbe, kde ležala jej bezvládna mama. Obvineného predviedli pred sudcu
Zdielať na

Muž znásilnil ženu v izbe, kde ležala jej bezvládna mama. Obvineného predviedli pred sudcu

HUMENNÉ / Kričala od bolesti, v izbe ležala iba jej nevládna mama, ktorá všetko videla, no dcére pomôcť nedokázala. 52-ročná ročná žena tvrdí, že bola znásilnená. Podozrivého muža zadržali a z cely policajného zaistenia ho vo štvrtok 3. novembra predviedli pred sudcu. Podľa príbuzných obvineného bolo ale všetko inak.

Mladý muž strávil dva dni v cele policajného zaistenia a vo štvrtok 3. novembra ho predviedli v putách na Okresný súd v Humennom. 52-ročná žena tvrdí, že bola znásilnená a on je podľa nej páchateľom. K znásilneniu došlo v jednom z domov v mestskej časti Humenného.

Žena žije v skromných podmienkach, hovorilo sa jej ťažko a po chvíli sa rozplakala. Odohralo sa to pred očami jej matky, ktorá je ťažko chorá a dcére pomôcť nemohla. Rodina obvineného muža ale tvrdí, že všetko bolo inak a dobrovoľne. "Ja som im povedala pravdu, ja nemôžem klamať. Nemôžem obviniť človeka, moja mamka naňho ešte kričala, daj jej pokoj, chod preč," povedala obeť znásilnenia. 

"Okresný vyšetrovateľ v Humennom v uvedenom prípade vedie trestné stíhanie vo veci zločinu znásilnenie," povedala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 52-ročná žena vysvetľovala, že hoci je obeťou, cíti hanbu. Obvinený muž je vo veku jej detí. Podľa nej bol pod vplyvom návykových látok. "Doposiaľ prebiehajú vyšetrovacie úkony a vzhľadom na prebiehajúce úkony nie je možné podať  bližšie informácie," dodala Jana Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy