Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Žiak ZŠ zaútočil železnou tyčou na stredoškoláka. Prípadom sa zaoberá polícia
Zdielať na

Žiak ZŠ zaútočil železnou tyčou na stredoškoláka. Prípadom sa zaoberá polícia

KOLÁROVO / Bitka školákov pri športovej hale v Kolárove skončila trestným činom ublíženia na zdraví. 13-ročný žiak základnej školy takmer metrovou železnou tyčou rozbil hlavu stredoškolákovi. Vyúčtovaniu údajne predchádzala hádka deň predtým.

Partia chlapcov zo základnej školy si počkala na skupinku chlapcov z neďalekej strednej školy. Skončilo to bitkou. O tretej popoludní smerovali stredoškoláci na autobusovú zastávku. Pri športovej hale, v susedstve základnej školy, to začalo najprv slovnou potýčkou, neskôr sa k slovu dostala aj 4 centimetre široká, takmer meter dlhá plochá železná tyč.

Išlo údajne o vyrovnávanie si účtov medzi oboma partiami, ktoré deň pred tým skončilo len nadávkami a vyhrážkami. 13-ročný školák udrel tyčou zozadu 15-ročného stredoškoláka, ktorý mu chcel tyč vyraziť z ruky, keď sa ňou oháňal.

Stredoškolák tak skončil s 5 centimetrovou krvácajúcou ranou na hlave, predtým ho ešte partia mladších školákov stihla na zemi dokopať. Polícia prípad prešetruje, v súčasnosti sa uskutočňujú vypočúvania svedkov, útočníkov i poškodených.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy