Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická nehoda pri Gelnici: Auto zmietlo z cesty dôchodkyňu
Zdielať na

Tragická nehoda pri Gelnici: Auto zmietlo z cesty dôchodkyňu

PRAKOVCE / Tragická nehoda sa stala ráno v Gelnickom okrese. Osobné auto tam zmietlo z cesty dôchodkyňu. Po tvrdom náraze jej už záchranári pomôcť nedokázali. Zrážka sa udiala v Prakovciach pred obchodom, kam dôchodkyňa mierila.

K zrážke uprostred Prakoviec došlo ešte za tmy. Vodič si údajne chodkyňu vôbec nevšimol. To nám tvrdil mimo kamery. Dôchodkyňa nemala mať na sebe žiaden reflexný prvok. Cez cestu prechádzala, lebo mierila do potravín. "Aj napriek úsiliu záchranárov zraneniam podľahla. Požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo," povedala hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mesárová. 

"Išlo auto, naraz počujem buch. Ona preletela cez auto a už ležala tam. Či to bola jeho chyba, alebo jej chyba. lebo išla po tej strane, chcela prejsť. A či pozrela na druhú na takú stranu, neviem," uviedol svedok incidentu. 

Policajti si prizvali ku vyšetrovaniu tejto tragickej nehody aj súdneho znalca. Ten bude skúmať aj rýchlosť vozidla. Na teraz sa predpokladá, že išiel zrejme vyššou rýchlosťou ako je tu predpísaná.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy