Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
V hlavnom meste spadol strom na niekoľko zaparkovaných áut
Zdielať na

V hlavnom meste spadol strom na niekoľko zaparkovaných áut

BRATISLAVA / V bratislavskom Lamači spadol obrovský strom na detské ihrisko a okolo stojace autá. Na miesto okamžite vyrazili hasiči, aj policajti.

Mohutný kus poškodil dokopy päť zaparkovaných áut, oplotenie futbalového štadióna, ale i detské ihrisko, na ktorom sa často hrajú deti. "Z doposiaľ nezistených príčin na niekoľko zaparkovaných áut spadol strom. Vo vozidlách sa nenachádzali žiadne osoby," uviedla hovorkyňa KR PZ v Bratislave, Silvia Šimková. "Myslím si, že to bola otázka času, kedy to spadne. Treba to riešiť, aby sa niečo našim deťom nestalo," vyjadril sa viceprezident futbalového klubu Lamač, Rastislav Polák.

Miestni obyvatelia okamžite zalarmovali hasičov aj políciu. "Strom padol prirodzene, pravdepodobne kvôli tomu, že bol starý," dodal veliteľ zásahu Radovan Jánoš. Krátko predtým na mieste, kde spadol strom, parkoval aj muž, ktorý viezol svojho vnuka na futbalový zápas. "Potom som sa vrátil naspäť a vidím, že na mojom mieste je zvalený strom. Mal som veľké šťastie," vyjadril sa pán František. V dôsledku odstraňovania spadnutého stromu bola blokovaná aj priľahlá ulica. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania

Súvisiace články

Najčítanejšie správy