Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zdrogovaný vodič tancoval v lese a policajtom tvrdil, že je elf
Zdielať na

Zdrogovaný vodič tancoval v lese a policajtom tvrdil, že je elf

Zdroj: FB Polícia SR - Trenčiansky kraj

TRENČÍN / Policajná hliadka zastavila podozrivého vodiča, ktorý mal veľmi špinavé auto a jazdil po ulici zo strany na stranu. Mladík vystúpil z auta len v teplákoch a bosý.

18-ročný vodič javil známky požitia alkoholu alebo iných omamných látok. "Mladý muž mal dychovú skúšku negatívnu, avšak očividne javil známky požitia psychotropných látok," informuje na sociálnej sieti polícia.

Hliadke priznal, že užil návykové a psychotropné látky. Taktiež povedal, že ide z lesa, kde celý čas tancoval a že je elf. "Výsledky orientačného skríningového vyšetrenia vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne boli pozitívne na látku THC," dodáva polícia. Policajtom vydal tri vrecúška s marihuanou. 

Policajti mladému vodičovi zadržali vodičský preukaz, no on im na to odpovedal, že je pán sveta a že nič neľutuje. "V nemocnici mu bol odobratý biologický materiál na bližšie skúmanie, ktoré určí či sa dopustil priestupku alebo trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," informuje vo vyhlásení trenčianska polícia.

Taktiež bolo začaté trestné stíhanie vo veci nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy