Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Vodička vrazila na rýchlostnej ceste R1 do diaľničnej patroly
Zdielať na

Vodička vrazila na rýchlostnej ceste R1 do diaľničnej patroly

ZLATÉ MORAVCE / Vodička na rýchlostnej ceste R1 vrazila do diaľničnej patroly. Stalo sa to vo štvrtok 7. októbra ráno neďaleko Zlatých Moraviec. Vozidlo v tom čase zabezpečovalo miesto, kde zamestnanci pomáhali inému vodičovi. Nejde však o prvú takúto zrážku.

Na rýchlostnej ceste R1 dostali hlásenie o vozidle s defektom. Cestári sa aj s autom vybrali na pomoc. Postáli na kraji cesty miesto označili svetelnou signalizáciou a šípkou. Vodička do vozidla diaľničnej hliadky v plnej rýchlosti vrazila. To zostalo takto zdemolované. 

K zrážke došlo pár minút potom ako chlapi vystúpili z vozidla. Stred dodávky prelomilo. Mladá vodička mala na vozidle zdemolovanú prednú časť. "Bola vodička vo vo vozidle so zraneniami, ktorú sme ošetrili a následne naložili do sanitky," informuje veliteľ zásahu Milan Haveta. Zranená vodička skončila v nemocnici. Podľa informácií TV JOJ má pravdepodobne zlomenú nohu. Okolnosti nehody polícia vyšetruje pod zrážku sa pravdepodobne podpísala nepozornosť škody na vozidlách sa vyšplhali na 70-tisíc eur. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy