Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Odišiel zo zariadenia pre seniorov a nevrátil sa ani po zotmení. V lesoch ho hľadali hasiči aj policajti
Zdielať na

Odišiel zo zariadenia pre seniorov a nevrátil sa ani po zotmení. V lesoch ho hľadali hasiči aj policajti

PREŠOV / V lesoch v prešovskej lokalite Cemjata sa stratil dôchodca. Starší pán odišiel zo zariadenia pre seniorov a nevrátil sa ani po zotmení. Policajti tak rozbehli pátranie.

Ide o klienta zo zariadenia pre seniorov. Vybral sa na prechádzku do lesa ešte v čase obeda. Odvtedy sa nevrátil. "89-ročný muž odišiel na prechádzku za budovou zariadenia v smere na Kvašnú vodu. Do zariadenia pre seniorov sa už ale nevrátil a nepodal o sebe ani žiadnu správu," priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Jednou z indícií, ktorú mali policajti, bolo to, že ho ktosi videl ísť popri hlavnej ceste. Pešo prešli úsek podľa indícií, no na trase je aj množstvo lesných cestičiek, po ktorých mohol odbočiť. Nezvestný pán má 89 rokov, a tak obavy boli na mieste.

V lese ho hľadali hasiči aj policajti

V teréne boli do neskorých večerných hodín. V lese už nebolo po zotmení vidieť ani krok. Stratený senior mohol kdekoľvek spadnúť a zraniť sa. Policajti preto prehľadávali aj bočné lesné cestičky a kroviny popri nich.

"Muž bol vypátraný hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov sever v lesnom poraste na Cemjate," uzavrela Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy