Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pod vplyvom drog ju policajti nachytali už dvakrát. Tretíkrát narazila do traktora
Zdielať na

Pod vplyvom drog ju policajti nachytali už dvakrát. Tretíkrát narazila do traktora

Zdroj: FB - Polícia SR - Trenčiansky kraj

LYSÁ POD MAKYTOU / Polícia ju zastavila už dvakrát pod vplyvom drog. Tretí krát to skončilo už nehodou. 28-ročná vodička bola zadržaná po tom ako narazila do zaparkovaného traktora.

Ešte v januári polícia zastavila vodičku, ktorá javila znaky požitia omamných a psychotropných látok. Dychová skúška bola negatívna, no lekárske vyšetrenia potvrdili, že žena jazidla pod vplyvom drog. Avšak do oznámenia výsledkov jej vodičský preukaz zadržať nemohli. Tie sa k polícii dostali až v marci.

Medzičasom si žena opäť sadla za volant

Pri cestnej kontrole kontrole mala síce dychovú skúšku znova negatívnu, lekárske vyšetrenie ale potvrdilo, že znova šoférovala pod vplyvom drog. Žene zobrali vodičský preukaz a bola obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ktoré už dostal na stôl aj príslušný súd.

Nepoučiteľná žena si ale za volant sadla tretíkrát a tentoraz aj so spolujazdcom. V obci Lysá pod Makytou s vozidlom značky Fiat, ktoré nemalo evidenčné čísla, plynulo prešla do protismeru a narazila do odstaveného traktora.

Vodička aj spolujazdec sa pri nehode zranili. Polícia pri prehliadke vozidla našla štyri injekčné striekačky, na ktorých sa urobí znalecký posudok. "Tento príbeh 28-ročnej vodičky pravdepodobne skončí aj obvinením z trestného činu Ublíženia na zdraví, pričom ak sa opätovne potvrdí prítomnosť drog u nej aj počas vedenia vozidla a spôsobenia nehody, prípadne budú drogy obsahovať zaistené injekčné striekačky, hrozí jej obvinenie aj z ďalších trestných činov," vyjadrila sa polícia na svojom Facebooku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy