Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ďalší prípad ilegálnych migrantov na Slovensku: Policajná hliadka spozorovala štyroch mladíkov
Zdielať na

Ďalší prípad ilegálnych migrantov na Slovensku: Policajná hliadka spozorovala štyroch mladíkov

RUSOVCE / Na ceste z Čunova do Rusoviec policajná hliadka spozorovala partiu štyroch mladíkov, pravdepodobne ilegálnych migrantov. Nachádzajú sa medzi nimi aj mladiství. Podľa informácií TV JOJ nie sú v dobrom zdravotnom stave. Na mieste sú dve policajné hliadky. Čakajú na dodávku, ktorá ich odvezie na Oddelenie cudzineckej polície PZ Bratislava.

Podobný prípad sa stal aj v stredu, 7. septembra, v Trnavskom kraji. Medzi mestom Veľký Meder a obcou Ižop hliadka mestskej polície našla skupinku migrantov. Potvrdila, že sa jednalo o päť osôb sýrskej národnosti, konkrétne šlo o desiatich mužov a dve ženy. Podľa informácií TV JOJ bolo medzi nimi aj deväťmesačné dieťa. Doviesť ich mal maďarský vodič na Volve bielej farby s nezisteným maďarským EVČ. Osoby doniesol s tým istým vozidlom na dvakrát.

Ďalšie oznámenie dostali policajti od kamionistu, ktorý videl utekať tri osoby z parkoviska firmy Peugeot v Trnave. Hliadky preverili okolie a spozorovali uvedené osoby na zjazde z R1 smerom na Modranku - Empark. Pravdepodobne sa jednalo o občanov Alžírska.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy