Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zrážka dodávky s kamiónom si vyžiadala jednu obeť, úsek na Senicu je uzavretý
Zdielať na

Zrážka dodávky s kamiónom si vyžiadala jednu obeť, úsek na Senicu je uzavretý

SENICA / Na ceste do Senice I/51 sa zrazila dodávka s kamiónom. Privolaní policajti na mieste zistili, že v dodávke s maďarskými evidenčnými číslami sa nachádzali 6 ilegálnych migrantov. Jeden z nich nehodu neprežil, traja sú zranení.

Policajti na sociálnej sieti informovali, že boli privolaní k nehode pred Senicou. "Viaceré osoby sú zranené, najhoršie dopadol vodič z Maďarska, ktorý zostal v aute zakliesnený," uviedli v príspevku. V dodávke sa nachádzali 6 utečenci zo Sýrie. Jedným z nich bolo maloleté dieťa, ktoré previezli do nemocnice s fraktúrou krčnej chrbtice, hrudnej kosti a s ďalšími zraneniami. 

K nehode došlo v úseku pri odbočke na obec Hlboké. "Z miesta hlásia aj jedno úmrtie osoby. Rozsah ostatných zranených zatiaľ nie je známy. Na mieste zasahujú aj leteckí záchranári," informovala polícia. 

Podľa predbežných informácií došlo k zrážke v protismere, kde sa dodávka zrazila s kamiónom. Následne do dodávky narazil ďalší kamión, ktorý nedokázal už včas zabrániť ďalšiemu nárazu. 

​Vrtuľník odviezol jedného z utečencov do nemocnice. "Posádka leteckých záchranárov si na mieste prevzala do svojej starostlivosti najťažšie zraneného pacienta, vodiča, ktorý utrpel poranenia hlavy a panvy. Lekárka mu doplnila ďalšiu liečbu a po preložení na palubu bol v stabilizovanom stave, pri vedomí," informovala Zuzana Hopjaková z ATE. Na miesto dorazili aj pracovníci z Oddelenia cudzineckej polície z Trnavy. Škoda bola vyčíslená na 106-tisíc eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy