Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Muž z Maďarska prekročil hranice, zaparkoval auto v rybníku a zaspal na tráve. Údajne sa predávkoval liekmi
Zdielať na

Muž z Maďarska prekročil hranice, zaparkoval auto v rybníku a zaspal na tráve. Údajne sa predávkoval liekmi

ČÍŽ / Zúfalý čin mladého muža. Naštartoval auto, najskôr cúvol, potom pridal plyn a vletel s ním priamo do rybníka. Voda však našťastie nebola hlboká. Vodič následne z auta vyšiel a zaspal na brehu. Pravdepodobne si chcel ublížiť a povedal to aj svedkom.

Rimavskosobotskí hasiči zasahovali v stredu podvečer pri rybníku v obci Číž. Rybári im nahlásili, že vo vode sa nachádza osobné auto. Staršie vozidlo bolo asi 15 metrov od brehu, do polovice ponorené vo vode. Zľakli sa, čo sa stalo s vodičom, tomu sa ale podarilo vystúpiť a uložil sa na tráve. Stopy na mieste naznačujú, že najskôr cúval a potom si to nasmeroval rovno do vody. Podarilo sa mu vtesnať sa rovno medzi dva stromy. Auto vytiahli hasiči, vodiča zdravotníci previezli do nemocnice. 

"Vyslaní záchranári na mieste ošetrili muža, ktorý sa údajne priotrávil liekmi, a transportovali ho do nemocnice," uviedla hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. 35-ročný muž pochádza z maďarského Ózdu, ktorý je od inkriminovaného miesta vzdialený približne 20 kilometrov. Nie je vylúčené, že pri rybníku v obci Číž aj nocoval. Svedkovia tvrdia, že bol opitý alebo nadrogovaný.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy