Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Po útoku násilníka na tanečnej zábave skončil napadnutý muž v bezvedomí
Zdielať na

Po útoku násilníka na tanečnej zábave skončil napadnutý muž v bezvedomí

PICHNE / Udrel ho tak surovo, že 35-ročný muž spadol v bezvedomí na zem. Surová bitka sa odohrala na tanečnej zábave v obci Pichne pred množstvom ľudí. Útočník má zrejme od džentlmena poriadne ďaleko, keďže pred incidentom ťahal za ruku priateľku napadnutého muža a chcel s ňou silou mocou tancovať. Prípad už má v rukách polícia.

Nik nečakal, že zábava po kultúrnom podujatí skončí zásahom záchranárov. Jeden z hostí zostal nehybne ležať na zemi.

K incidentu došlo asi hodinu po polnoci. Začal sa vo chvíli, keď miestny muž začal za ruku ťahať 24-ročnú ženu a chcel s ňou tancovať.

"Vytiahol ju až vonku pred budovu, pričom 35-ročný priateľ mladej ženy prišiel za nimi a chcel aby ,,tanečník“ dal pokoj jeho priateľke," povedala Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov.

Na podujatí bolo v tom čase podľa slov svedkov množstvo ľudí. Pred ich zrakmi muž na priateľa mladej ženy zaútočil tak surovo, že zostal v bezvedomí.

"Udrel ho do brady, muž stratil vedomie, spadol na zem a udrel si hlavu o zámkovú dlažbu," opisuje situáciu Jana Ligdayová.

Podľa opisu svedkov sa k nemu hneď všetci zbehli a hľadali pomedzi seba niekoho, kto by mu poskytol prvú pomoc do príchodu záchranárov.

"Môžem potvrdiť, že sme na miesto udalosti vyslali záchranárov, tí ošetrili muža s úrazom hlavy a previezli do nemocnice," hovorí Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS SR.

Miestneho muža už polícia obvinila z dvoch trestných činov – a to z výtržníctva a ublíženia na zdraví.

Rozprávali sme sa s napadnutým mužom, aj s jeho príbuznými. Do nemocnice ho previezli vo vážnom stave s prasknutou lebkou. Hoci nik z nich nechcel hovoriť pred kamerou, celý incident nám opísali. Hovoria, že od útočníka doteraz nepočuli ani jedno slovo ľútosti a to aj napriek tomu, že v tomto prípade mohlo ísť o život.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy