Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vážna nehoda pri Šahách: Bývalý moderátor a pokrový hráč je v kritickom stave
Zdielať na

Vážna nehoda pri Šahách: Bývalý moderátor a pokrový hráč je v kritickom stave

ŠAHY / Bývalý moderátor a profesionálny hráč pokru 47-ročný Dag Palovič mal včera večer vážnu dopravnú nehodu. Do jeho skútra vrazil 28-ročný vodič. Stalo sa to na ceste neďaleko Šiah. Exmoderátor v nemocnici bojuje o život.

​K zrážke došlo včera po 18 hodine, v rovnom úseku cesty v Preseľanoch nad Ipľom. 47-ročný ex moderátor riadil skúter. V tej chvíli prechádzal za ním na osobnom aute 28-ročný vodič. Do motorky, ktorá išla pred ním v plnej rýchlosti vrazil "Vodič vozidla Opel Astra pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť a narazil do pred ním idúceho motocykla Yamaha," povedala hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková. 

Po silnom náraze muž zo skútra vyletel na čelné sklo a spadol pod osobné auto. Zraneného motorkára ratovali svedkovia a zakrátko aj záchranári. "Zraneného muža záchranári ošetrili, vzhľadom na ťažké zranenia ho museli uviesť do umelého spánku," uviedla hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. 

Pre veľmi ťažké zranenia, motocyklistu do nemocnice v Nitre transportovali vrtuľníkom. "Mal poruchy vedomia a vážne zranenia tela, záchranári ho napojili na umelú pľúcnu ventiláciu," uviedla manažérka Air transport Europe Zuzana Turočeková. V nemocnici bývalý moderátor teraz bojuje o život. "Je v operačnom riešení a jeho stav je veľmi vážny," povedala hovorkyňa FN Nitra tatiana Kubinec.  Pod nehodu sa podľa predbežných zistení polície podpísala nepozornosť vodiča osobného auta. Dag Palovič bol v 90. rokoch známym moderátorom a profesionálne hral poker. Pred pár dňami na sociálnej sieti uverejnil, že práve píše 4 knihy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy