Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Policajti išli pomáhať záchranárom, nakoniec potrebovali pomoc oni sami. Napadol ich otec so synom
Zdielať na

Policajti išli pomáhať záchranárom, nakoniec potrebovali pomoc oni sami. Napadol ich otec so synom

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Spišskonovoveskí policajti išli pomáhať záchranárom do osady Jareček v Markušovciach. Nakoniec oni sami potrebovali pomoc lekárov. Napadol ich mladík s otcom, práve ten mladík, ku ktorému privolali záchranárov.

Miestni si nevedia vysvetliť, prečo v noci do osady zavítali policajti. No hliadku zaujímal iba mladý Tomáš. Práve kvôli nemu dorazili policajti spolu so záchranármi. Posádka sanitky totiž požiadala políciu o asistenciu, keďže pacient mohol byť agresívny.

Mladík údajne nespolupracoval ani so záchranármi a ani s policajtmi. Preto sa strhla bitka, do nej sa zapojil aj otec mladíka. Na hliadku mali útočiť palicou. Policajti tak použili donucovacie prostriedky. Stopy po zápase bolo vidieť aj na ich služobnom aute. Preliačený bol aj predný nárazník

Hliadka policajtov potrebovala po tomto zákroku lekársku pomoc. Všetci traja putovali z Markušoviec do spišskonovoveskej nemocnice. Tam im ošetrili rany po úderoch a prepustili do domáceho liečenia. Agresívna dvojka otca so synom skončila na policajnom oddelení. 

"V nočných hodinách došlo počas vykonávania služobného zákroku k útoku na zakročujúcich policajtov. Vo veci už koná policajný vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre trestný čin útoku na verejného činiteľa," informuje policajná hovorkyňa Jana Mesárová. Policajti už prezradili, že zadržali dve podozrivé osoby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy