Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Desivý nález v Čunove: Vo vode našli mŕtvolu
Zdielať na

Desivý nález v Čunove: Vo vode našli mŕtvolu

ČUNOVO / V stredu, 27. júla, našli neďaleko hydroelektrárne Mošoň vo vodnej nádrži mŕtve telo. Podľa informácii TV JOJ môže prípad súvisieť so smutnou udalosťou na moste SNP v Bratislave.

Utopený muž mal na seba tmavé oblečenie, takže zrejme nešlo o plavca, ktorý sa chcel iba schladiť. Telo plávalo v blízkosti brehu otočené tvárou ku dnu. Osobe už pomôcť nedokázali. "Hasiči po príchode na miesto udalosti pomocou člnu zaistili osobu, ktorá nejavila známky života a pritiahli ju k brehu," uviedol ich hovorca Štefan Koči.

Podľa predbežných zistení bolo telo vo vode už niekoľko dní. Na miesto prišiel aj obhliadajúci lekár. Malo by ísť o mladého 22-ročného muža z Trebišova. "Vecou sa zaoberajú policajti okresného riaditeľstva policajného zboru Bratislava V," uviedol hlas krajskej polície v hlavnom meste Jana Šimunková.

Prípad má zrejme súvis s pondelňajšou pátracou akciou na Dunaji. Policajný čln prehľadával rieku po tom, čo polícia dostala hlásenie na tiesňovú linku. "V pondelok v ranných hodinách sme prijali oznámenie na linke 158 o údajnom skoku neznámej osoby z mosta SNP do rieky Dunaj," doplnila Šimunková

Podľa informácii TV JOJ malo ísť práve o spomínaného muža, ktorý si takýmto spôsobom siahol na život. Polícia zatiaľ bližšie informácie neposkytla. Čo stálo za smrťou ukáže až pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy