Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vyskočil zo štvrtého poschodia a skákal po autách. Policajtom tvrdil, že si dal kokaín
Zdielať na

Vyskočil zo štvrtého poschodia a skákal po autách. Policajtom tvrdil, že si dal kokaín

ŠTÚROVO / Prasknuté rebrá, členky, potrhané svaly. Napriek týmto zraneniam po vyskočení z okna na štvrtom poschodí stihol ešte zničiť 9 áut a potrápiť policajtov. Po zadržaní im tvrdil, že si dal kokaín. 51-ročný muž zo Štúrova, známy ako Čučo, čaká v nemocnici na operáciu, polícia ho nestráži. Za poškodzovanie, škoda zatiaľ nebola vyčíslená, mu hrozí ročný trest vo väzení.

"Asi okolo 9 večer sme s manželkou z bytu počuli, že niekto tu vykrikuje a tupé zvuky som počul, nárazy a potom sme zistili, že sused, ktorého nedávno pustili z výkonu trestu odňatia slobody tu robí cirkusy," informuje sused František. Vyskočil alebo zliezol po satelitoch zo štvrtého poschodia a potom skákal po zaparkovaných autách. 

51-ročný Róbert, známy pod prezývkou Čučo, pri páde či lezení dokonca zničil satelitnú anténu susedov. Róbert alias Čučo, ako dodatočne vyšlo najavo, aj napriek početným zraneniam začal skákal po strechách vozidiel, 9 z nich poškodil, až kým sa ho polícii podarilo zadržať. "Bol pod vplyvom omamaných látok, tak s takým človekom je ťažká práca, skákal z jedného auta na druhé," dodáva sused František.

Muž, ktorý je známy nielen ako informátor polície, ale aj ako korunný svedok v kauze vraždy bossa bratislavského podsvetia Miroslava Sýkoru sa z väzenia vrátil len pred dvoma týždňami. Odpykával si tam trest za streľbu na čerpacej stanici v Želiezovciach spred piatich rokov. Aj v tom čase bol pod vplyvom omamných látok. "Toto nebol prvý prípad, on bol korunným svedkom v určitých kauzách a keď mal chodiť na súdy, tak vždy robil takéto veci, že sa dal pod vplyv a cirkusoval," povedal sused František.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy