Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jeden zo zákazníkov sa mal tak pohádať, že odpadol a na pomoc mu privolali záchranárov
Zdielať na

Jeden zo zákazníkov sa mal tak pohádať, že odpadol a na pomoc mu privolali záchranárov

HUMENNÉ / Opáskované dvere, v predajni policajti, aj obhliadajúci lekár. Tak to popoludní vyzeralo v jednom z obchodných domov v Humennom. Jeden zo zákazníkov sa mal tak pohádať, že odpadol a na pomoc mu privolali záchranárov. 75 - ročnému mužovi však už pomoci nebolo.

Zákazníci sa do predajne nedostali. Vstup bol zamedzený policajnou páskou. "Neviem, aký tam bol konflikt, ale keď bol zákazník v práve, tak sa určite rozčúlil. Ja by som sa tiež rozčúlila," okomentovala incident zákazníčka. Stalo sa to v jednom z obchodov na humenskom Námestí Slobody. Policajti aj záchranári vyrážali okolo pol druhej popoludní.

Podľa zdroja televízie JOJ sa mal jeden zo zákazníkov pohádať a následne odpadol. Záchranári sa ho snažili oživiť priamo v obchode. "Muža sa ešte pred príchodom záchranárov pokúšala oživiť nahlasovateľka udalosti. V resuscitácii pokračovala aj rýchla posádka prvej pomoci. Napriek maximálnemu úsiliu mu však už pomôcť nemohli a lekár konštatoval smrť," informovala hovorkyňa záchranárov, Alena Krčová. Priestor na reakciu personál predajne využiť nechcel a od zamestnancov sme sa nedozvedeli, či príčinou bola naozaj hádka. "K úmrtiu 75- ročného muža došlo v jednej z predajní, a to z doposiaľ nezistených príčin," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove, Jana Ligdayová. 

Na miesto prišiel kriminalistický technik aj obhliadajúci lekár. V popoludňajších hodinách bol už obchod pre verejnosť uzatvorený. "Zlyhanie chronicky poškodeného srdca s následným edémom pľúc," konštatoval obhliadajúci lekár, Miroslav Biľanin. Akékoľvek cudzie zavinenie či násilie lekár vylúčil. Upozornil však, že závažné problémy so srdcom sa v rýchlej dobe nevyhýbajú ani mladším ročníkom. "V dnešnej dobe infarkty dostávajú aj tridsiatnici, keď má vysoký tlak a srdce hypertonické, hocikedy," vysvetlil Miroslav Biľanin. "Okolnosti tohto úmrtia polícia preveruje," doplnila hovorkyňa Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy