Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rodinná tragédia: V bazéne sa utopilo iba 3- ročné dieťa
Zdielať na

Rodinná tragédia: V bazéne sa utopilo iba 3- ročné dieťa

SENEC / Obrovská tragédia otriasla malou obcou Nový svet pri Senci. V bazéne pri jednom z rodinných domov sa tam utopil trojročný chlapček. Pomôcť mu už nedokázali ani záchranári.

O nešťastí informovala polícia na sociálnej sieti. "Hodnovernosť oznámenia hliadky na mieste preverili a potvrdili," napísali na facebooku. 

Na mieste sa už záchranárom nepodarilo dieťaťu pomôcť. "Bližšie okolnosti prípadu vzhľadom na jeho citlivosť poskytovať nebudeme," uviedli policajti. Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci príčinu tragédie vyšetrujú.  

Bolo krátko pred trištvrte na jedenásť, keď policajti prijali oznámenie o náleze trojročného dieťaťa v bazéne vedľa domu. Chlapčeka našla podľa zistení TV JOJ jeho matka. Pomôcť mu už nedokázali ani záchranári. "Môžem potvrdiť zásah záchranárov. No vzhľadom na citlivosť prípadu nemôžem poskytnúť viac informácií," informovala hovorkyňa OS ZZS, Alena Krčová. "Je to tragédia, nešťastie obrovské. Rodina skvelá, tam nie je o čom. My si tu všetci pomáhame, to je taká malinká dedinka," komentovala tragédiu obyvateľka ulice. 

Polícia okolie domu uzavrela. Na mieste boli aj psychológovia z Modrého anjela, ktorí poskytli smútiacej rodine potrebnú pomoc. "Mali tam bazén. Že len teraz nedávno ho tam postavili, že ho mali zabezpečený," uviedla obyvateľka. Ako sa nešťastie stalo polícia bližšie neinformovala. Miesto tragédie ešte policajti niekoľko hodín dokumentovali.

Na konci júna sa na bratislavskom jazere utopil chlapec(18):

Súvisiace články

Najčítanejšie správy