Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tragické ráno v Bratislave: Dopravná nehoda si vyžiadala jednu obeť
Zdielať na

Tragické ráno v Bratislave: Dopravná nehoda si vyžiadala jednu obeť

BRATISLAVA / Čelná zrážka osobného auta a nákladiaku v skorých ranných hodinách ovplyvnila premávku na frekventovanej ceste. 46-ročný vodič nehodu neprežil.

Stalo sa to približne o pol piatej ráno. Kamión išiel v pravom jazdnom pruhu po Gagarinovej ulici smerom von z mesta. Z neznámych príčin mu do cesty vošiel vodič Peugeotu, ktorý sa ocitol v protismere. Vodič nákladiaku už nárazu zabrániť nedokázal a obe vozidlá sa čelne zrazili. Na miesto okamžite vyrazili záchranné zložky. "V čase príjazdu hasičov na miesto udalosti sa v osobnom motorovom vozidle nachádzala zakliesnená osoba, ktorú zasahujúci hasiči vyslobodili pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia," povedal hovorca KR PZ Bratislava Štefan Koči. 

Mužovi už nedokázali pomôcť ani privolaní záchranári. Vodičovi nákladiaku sa pri nehode nič nestalo. Keďže bol kamión poháňaný CNG, zabezpečenie miesta nehody bolo pre hasičov o niečo náročnejšie. "Hasiči zároveň na obidvoch vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zasypali sorpčným materiálom," dodal Koči. Čo robil vodič Peugeotu v protismere, či dostal mikrospánok alebo mu prišlo nevoľno je predmetom policajného vyšetrovania. Záchranné zložky boli na mieste ešte aj v čase rannej špičky a tvorili sa tam rozsiahle kolóny. Premávku v oboch smeroch usmerňovali policajti. Pre zdemolované auto a nákladiak si prišli pracovníci odťahovej služby. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy