Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dopravná nehoda v hlavnom meste: Žena z havarovanej sanitky zraneniam podľahla
Zdielať na

Dopravná nehoda v hlavnom meste: Žena z havarovanej sanitky zraneniam podľahla

BRATISLAVA / V pondelok, 13. júna, došlo krátko po pol jednej popoludní na ulici Pri kríži z doposiaľ presne nezistených príčin k dopravnej nehode. Zrazila sa sanitka s osobným autom. Sanitka s pacientmi sa prevrátila na bočnú stranu. V osobnom aute bolo okrem vodičky aj maloleté dievča.

Osobné auto malo ísť po hlavnej, keď do križovatky malo vojsť vozidlo sanitnej služby, určenej na prevoz pacientov a bočne sa zrazili. Svedkovia ihneď volali záchranné zložky. V sanitke sa okrem vodiča a spolujazdca, nachádzali aj dvaja pacienti. Z havarovaného vozidla im pomohli až privolaní hasiči. "Po našom príchode sme poskytli prvú pomoc, vyslobodili sme osoby zo sanitného vozidla, naložili sme ich do sanitiek a previezli do nemocnice," informuje veliteľ zásahu Dominik Ralbovský.

"Vyslaní záchranári napokon ošetrili dve osoby, ženu a muža. Obaja utrpeli poranenia viacerých častí tela. Počas transportu do nemocnice boli pri vedomí a v stabilizovanom stave," tvrdí hovorkyňa záchrannej služby Alena Krčová. Aj napriek veľkej snahe lekárov 62-ročná žena zo sanitky svojím zraneniam v nemocnici podľahla. Vodička osobného auta a ani jej dcéra sa nezranili. Počas dokumentovania nehody bola cesta neprejazdná a dopravu riadili policajti. Sanitku následne obrátili späť na kolesá a auto odtiahli. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy