Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena vylákala mužov na radovánky v aute. Jej komplic v úlohe policajta potom od nich vyberal pokuty
Zdielať na

Žena vylákala mužov na radovánky v aute. Jej komplic v úlohe policajta potom od nich vyberal pokuty

BRATISLAVA / Lákala na sexuálne služby, teraz jej hrozí pobyt za mrežami. Adriana si najskôr dohadovala schôdzky s mužmi. Prekaziť intímnu chvíľku mala tretia osoba, a to muž, ktorý vystupoval ako policajt. Všetko bolo vopred dohodnuté, od poškodených mali pýtať 50 eur.

Adriana (50) sa najskôr dohodla s mužom, ktorý mal figurovať ako policajt. Následne si dohodla stretnutie aj s druhým mužom, ktorému mala poskytnúť sexuálne služby za finančnú odmenu. Stretnúť sa mali na parkovisku pri Panónskej ceste v bratislavskej Petržalke. Odtiaľ sa mali spoločne presunúť k petržalskej hrádzi neďaleko obytnej štvrte Slnečnice.

Následne sa malo schyľovať už k samotnému aktu a obaja sa začali vyzliekať. V tej chvíli ale na scénu prichádza dohodnutý, akože policajt. Sexuálnu chvíľku v aute prerušil. Mužovi, ktorý o ničom netušil povedal, že sa dopustil trestného činu a vypýtal si od neho 50 eur. V opačnom prípade by vraj privolal policajnú hliadku a pokuta by sa vyšplhala vyššie. Muž bol z celej situácie zrejme vystrašený a falošnému policajtovi peniaze dal. "Ďalšieho obdobného konania sa mala Adriana dopustiť v zmysle obvinenia ešte raz, kedy si opäť dohodla po predchádzajúcej telefonickej komunikácii stretnutie za účelom poskytnutia sexuálnych služieb s ďalším poškodeným," informuje hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. 

Scenár druhého prípadu bol takmer rovnaký

Jediný rozdiel bol v tom, že druhý, nič netušiaci muž, ktorý si chcel zaplatiť za sexuálne služby, pri sebe nemal hotovosť. Všetci traja sa presunuli k bankomatu na Tupolevovej ulici. Muž si z neho vybral 50 eur a následne ich dal údajnému policajtovi. Ten si ich spolu s Adrianou rozdelil. Adriane vzniesol policajný vyšetrovateľ obvinenie zo zločinu vydierania. "V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenej v zmysle zákona za toto konanie trest odňatia slobody až na dva až šesť rokov," uviedol Szeiff. Polícia sa zaoberala aj vyvedením trestnoprávnej zodpovednosti voči mužovi, ktorý sa na podvode s Adrianou podieľal a vydával sa za policajta. Bližšie informácie polícia k mužovi neposkytla.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy