Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jazda starého otca s 13-ročným vnukom sa skončila nehodou. Polícia zisťuje, kto šoféroval
Zdielať na

Jazda starého otca s 13-ročným vnukom sa skončila nehodou. Polícia zisťuje, kto šoféroval

PREŠOV / 72-ročný Prešovčan a jeho vnuk havarovali. Ich vozidlo sa niekoľkokrát prevrátilo a napokon spadlo do rieky. Jej hladina našťastie ale vysoká nie je. Auto vytiahli hasiči úplne zdemolované a polícia zisťuje, kto z nich šoféroval.

Na mieste nehody zasahovali záchranári, hasiči aj polícia. Vozidlo s dvoma ľuďmi vyletelo z neznámych príčin z cesty, prešlo cez chodník a dolu strmým svahom až do rieky. "V čase nehody sa vo vozidle nachádzali dve osoby, ktoré boli po príjazde HaZZ už mimo vozidla," vysvetlila hovorkyňa KR HaZZ v Prešove Miroslava Knišová. Osobné auto skončilo v koryte rieky a prevrátené na streche. Viezol sa v ňom starší pán s jeho 13-ročným vnukom.

"Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu jednej osoby, ktorej poskytli HaZZ do príchodu ZZS neodkladnú zdravotnú starostlivosť," dodala Knišová. Privolaní záchranári odviezli muža do nemocnice. Chlapec vyviazol z nehody našťastie bez zranení. Auto, v ktorom sa viezli, vytiahli hasiči z koryta rieky úplne zničené. "Dychové skúšky na alkohol boli u oboch negatívne," vysvetlil hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

​Záchrannú akciu sledovalo množstvo ľudí. Nikto z nich ale nebol svedkom toho, čo sa udialo. Zatiaľ nie je podľa polície isté ani to, kto z nich v čase nehody sedel za volantom. Starší pán mal na tejto slepej ulici učiť vnuka šoférovať. "To, kto viedol osobné auto v čase nehody, je predmetom objasňovania," skonštatoval Daniel Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy