Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nehoda autobusu a kamióna: Desiatky zranených a uzavretá cesta
Zdielať na

Nehoda autobusu a kamióna: Desiatky zranených a uzavretá cesta

GALANTA / Na ceste medzi Galantou a Sládkovičom sa autobus zrazil s kamiónom. Podľa informácií TV JOJ mal dostať vodič autobusu mikrospánok.

Príčina nehody zatiaľ nie je známa. Na mieste zasahujú policajti a prítomní sú aj psychológovia. "Na mieste poskytujú intervenciu aj policajní psychológovia a postraumatický tím," informovali policajti na sociálnej sieti. 

"Po náraze skončil autobus mimo cesty a z miesta nehody previezli záchranári viaceré osoby s ťažkými a ľahkými zraneniami," uviedli policajti. 

​Cesta je uzavretá

Policajti uzavreli cestu z Galanty na Sládkovičovo. "Žiadame vodičov, aby rešpektovali pokyny polície a úseku sa vyhli cez obchádzkové trasy," odkazujú policajti. 
"Z miesta nehody odviezli záchranári 3 osoby s podozrením na ťažké zranenia a 6 osôb sa malo zraniť ľahko. Vodiča autobusu vo vážnom stave previezli leteckí záchranári do nitrianskej nemocnice," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave, Mária Linkešová. 

Správu budeme aktualizovať.

Nehoda vlaku a auta 

Na priecestí pri obci Trenčianske Mitice sa v pondelok, 16. mája, stala vážna dopravná nehoda. Osobné auto vošlo do koľajiska práve v okamihu, keď tadiaľ prechádzal vlak. Auto riadila 47 - ročná vodička, vedľa ktorej sedela jej 12 - ročná dcéra. Dievča po silnom náraze bojuje o život.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy