Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Pivári smútia: Z nákladného auta vypadli desiatky prepraviek zlatého moku
Zdielať na

Pivári smútia: Z nákladného auta vypadli desiatky prepraviek zlatého moku

VEĽKÁ LOMNICA/ POPRAD / Stovky rozbitých fliaš a tečúce pivo po ceste dnes komplikovali dopravu medzi Popradom a Veľkou Lomnicou. Z nákladného auta vypadli desiatky prepraviek zlatého moku.

"Som išiel tu normálne a sa mi vyvrátilo," hovorí vodič nákladného auta. Dodal, že nevie, ako sa to mohlo stať.

Ako sme sa dozvedeli na mieste, vodič odbočoval z popradskej mestskej časti Matejovce, smerom na Kežmarok a odrazu počul veľkú ranu. 

Vodič zastavil na krajnici a keď vystúpil, uvidel tú spúšť. Fľaše sa rozbili a rozkotúľali do oboch jazdných pruhov. Jeden chlapi, ktorí prišli na miesto, uvoľnili. vodiči prichádzajúci z Popradu museli spomaliť.

Na bezpečnosť a plynulosť premávky dozerali policajti. Napočítali sme vyše 50 prepraviek. Rozbité boli stovky fliaš.

Niektoré fľaše sa pádom nepoškodili, tie opatrne chlapi pozbierali. Na kameru hovoriť nechceli, no jeden z nich s úsmevom poznamenal, že mal obavy o ryby v potoku, či sa neopijú.

Pivo sa totiž pravdepodobne dostalo aj tam. Výšku škody sme sa nedozvedeli, no mnohým pivárom pri pohľade na tečúci, obľúbený, zlatý mok po ceste zovrelo hrdlo. 

"Polícia vec riešila ako škodovú udalosť. Vodičovi bola uložená bloková pokuta," potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, Daniel Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy