Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mamičke na materskej hrozí 10 rokov za predaj drog
Zdielať na

Mamičke na materskej hrozí 10 rokov za predaj drog

KYSUCE / Sudkyňa Okresného súdu v Čadci rozhodovala o tom, či pôjde do väzby 28-ročná Michaela. Túto ženu už dvakrát odsúdili pre drogy a zrejme patrí do kategórie ľudí, ktorí sú nepoučiteľní.

"Kriminalisti z Čadce vykonali úspešnú akciu, zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti," komentovala zásah hovorkyňa KR PZ Žilina Gabriela Kremeňová.

Pri svojej razii objavili pervitín, ktorý podľa všetkého patril Michaele, ktorá je teraz na materskej dovolenke. A pri domovej prehliadke našli aj zoznam, v ktorom sú zapísaní pod prezývkami odberatelia a sumy, za ktoré drogy kupovali.

"Vyšetrovateľ z OR v Čadci obvinil 28-ročnú Michaelu z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo ich prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," povedala Gabriela Kremeňová.

A nie je to prvý raz, čo je Michaela obvinená z drogovej trestnej činnosti. V minulosti bola už dvakrát odsúdená na Slovensku a jedenkrát v Česku za to, že mala pri sebe marihuanu, či pervitín. Pri jednej z prehliadok dokonca policajti zistili, že metamfetamín ukrývala v podprsenke. Zakaždým sa vyhla väzeniu no teraz jej hrozí strata slobody až na 10 rokov.

"Vyšetrovateľ spracoval návrh na vzatie obvinenej do väzby," povedala Gabriela Kremeňová. Hovorkyňa Krajského súdu Žilina Anna Dudová Záborská dodáva: "Okresný súd v Čadci vzal obvinenú do väzby, prokurátor ani obvinená sťažnosť nepodali, preto je rozhodnutie právoplatné."

Michaela nebola prvá, ktorej napadlo skrývať drogy v podprsenke:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy