Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mŕtvu ženu našli ráno obyvatelia sídliska. Zomrela po páde z okna na najvyššom poschodí
Zdielať na

Mŕtvu ženu našli ráno obyvatelia sídliska. Zomrela po páde z okna na najvyššom poschodí

PREŠOV / Tragické ráno bolo na najväčšom prešovskom sídlisku. Staršia pani prišla o život po páde z okna. Bývala v byte na najvyššom poschodí. Bez známok života ju našli obyvatelia pod oknami paneláka.

Staršiu pani našli nevládne ležať v tráve pod oknami bytovky. Miestni obyvatelia si až do chvíle, keď dorazili na miesto policajti, nič podozrivé nevšimli. Až vtedy s hrôzou zistili, že žena, ktorá bývala v jednom z panelákov na najvyššom poschodí, prišla o život.

Našli ju len v nočnej bielizni. Žene sa už nedalo pomôcť. Pri páde z okna utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. "Okno mala každé ráno otvorené ale nepoznala som ju, neviem, čo sa stalo," vyjadrila sa obyvateľka sídliska. Okolnosti úmrtia vyšetruje polícia. Zatiaľ nie je známe, či žena z okna na najvyššom poschodí vyskočila alebo nešťastne vypadla. "To musel byť iba moment, nejaký skrat," povedala obyvateľka sídliska. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove, Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy