Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Starší muž si vybral bolestivú smrť: Upálil sa na ulici. Pred rodinným domom sa polial horľavinou
Zdielať na

Starší muž si vybral bolestivú smrť: Upálil sa na ulici. Pred rodinným domom sa polial horľavinou

LEVICE / 61-ročný muž sa vo štvrtok, 14.4. podvečer upálil na ulici v Leviciach. Ján sa polial horľavinou pred rodinným domom. Aj napriek okamžitej pomoci neprežil. Susedia hovoria o tom, že krátko predtým počuli vonku hádku.

61-ročný muž prišiel k domu aj s bielou nádobou, v ktorej mal horľavinu. Ide o dom, v ktorom podľa susedov bola v minulosti pizzeria, teraz tam býva majiteľka. Na ulici ľudia počuli najskôr krik.

"Počuli sme kričať toho pána, on nadával a pani, čo tam býva mu nadávala naspäť," hovorí svedkyňa udalosti.

Po chvíli sa krik zmenil na drámu. Ján sa horľavinou polial a zapálil. Žena, pred ktorej domom sa to udialo mu bežala na pomoc.

"Sme videli, ako k nemu pani beží a hodila na neho deku," pokračuje svedkyňa. 

V tesnej blízkosti bolo auto, ktoré obhorelo. Horiaceho pána sa pokúšali hasiť do príchodu záchranárskych zložiek svedkovia.

Aj napriek pomoci záchranárov neprežil

Muža už zakrátko ratovali hasiči, ako aj záchranári, na miesto smeroval aj záchranársky vrtuľník. Mal však také ťažké zranenia, že zakrátko zomrel.

Okolnosti Jánovej smrti policajti vyšetrujú, povráva sa, že to urobil z nešťastnej lásky, ide ale o nepotvrdené informácie.

"Prípad realizuje Obvodné oddelenie Policajného zboru v Leviciach ako podozrenie z trestného činu usmrtenia," potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre, Renáta Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy