Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Nešťastie na cestách: Mladík bez vodičského preukazu neprežil náraz do múru
Zdielať na

Nešťastie na cestách: Mladík bez vodičského preukazu neprežil náraz do múru

BISKUPICE / V nedeľu, 20.3. skoro ráno došlo k dopravnej nehode. 18-ročný vodič sa snažil ujsť pred policajnou hliadkou, ktorá ho vyzývala na zastavenie vozidla. Vo vysokej rýchlosti narazil vodič s vozidlom do kamenného múru. Po zrážke následne nastal požiar. 18-ročný spolujazdec zraneniam podľahol.

"Začal horieť motorový priestor, pričom hliadka polície z Fiľakova osádku z vozidla okamžite povyťahovala. Na mieste zistili, že sa vo vozidle nachádzajú tri zranené osoby. Mladému mužovi, spolujazdcovi, ktorého kolegovia vytiahli zo zadných sedadiel vozidla bolo potrebné poskytnúť aj rýchlu zdravotnú pomoc. Policajti muža na mieste oživovali, čo sa im aj podarilo," napísala Polícia SR na svojej sociálnej sieti.

Záchranári z miesta následne účastníkov nehody previezli do nemocnice. "Napriek všetkej snahe o záchranu však prišla smutná správa, 18-ročný spolujazdec zraneniam podľahol," uviedla polícia.

​18-ročný vodič a spolujazdec utrpeli zranenia, z ktorých sa budú podľa lekárov liečiť približne 42 dní. Z dôvodu zranení polícia nevykonala dychové skúšky. Účastníkom nehody odobrali ale neskôr krvné vzorky. 

"Na mieste bolo zistené, že mladý muž, ktorý sedel za volantom auta nie je držiteľom vodičského oprávnenia, a to na žiadnu skupinu," priblížila polícia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy