Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
VIDEO: Kde sa dvaja bijú, tretí ich omočí
Zdielať na

VIDEO: Kde sa dvaja bijú, tretí ich omočí

ČADCA / Surová bitka v Čadci s nečakaným koncom. Postaral sa oň muž, ktorý bol v blízkosti šarvátky a potreboval sa vymočiť.

V centre Čadce sa do seba pustili mladí muži. Nočný incident upokojili mestskí policajti. V inej pešej zóny sa začali mladíci biť ale znova. "Celý incident bol zaznamenaný kamerovým systémom," uviedol náčelník Mestskej polície Čadca František Linet.

Celý spor mal zvláštny priebeh. Dvoch bitkárov sa snažili od seba odtrhnúť ich kamaráti. A vtedy k nim príde ďalší muž. "Možno by som na odľahčenie povedal, že vznikne nové porekadlo, kde sa dvaja bijú, tretí si uľaví," uviedol hovorca mesta Čadca Marián Kráľ. No a účastníci bitky zostali mokrí. Muža s plným mechúrom odsunú a pokračuje v tom, v čom začal o kúsok ďalej. S dvomi mladými Kysučanmi si nakoniec poradili až policajti.

"Pri zákroku mestskej polície použili hmaty a chvaty sebeobrany a tiež putá," uviedol náčelník mestskej polície. 

Hlavní aktéri pouličného zápasu si ešte vybili zlosť na mestskej polícii, kde poškodili prepravku na zvieratá. "Boli zaznamenané dva útoky na verejného činiteľa," dodal hovorí František Linet. Týmto prípadom sa zaoberá už štátna polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy