Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Za smrť mladej Rumunky môžu drogy. Polícia nevylúčila možnosť, že ju niekto predávkoval úmyselne
Zdielať na

Za smrť mladej Rumunky môžu drogy. Polícia nevylúčila možnosť, že ju niekto predávkoval úmyselne

BRATISLAVA / Smrť mladej ženy v bratislavskom hoteli, vyvoláva množstvo otáznikov. Donaha vyzlečenú Nikoletu, našiel na toaletách recepčný. Podľa informácií televízie JOJ, bola Rumunka predávkovaná. Otázne je ale množstvo drog, ktoré v sebe mala. Experti teraz skúmajú, ako k predávkovaniu došlo.

Nikoleta sa len pár dni pred smrťou ubytovala v hoteli. Podľa miestnych sa v ňom roky poskytujú sexuálne služby. Nebohá mala izbu na hornom poschodí zo zadnej strany budovy. "Nepoznáme ich. Je to bordel iba to vieme. Tu je od môjho narodenia toto zariadenie, o tom každý vie. Každý taxikár," vyjadril sa sused.

Mladú Rumunku našiel v jej izbe recepčný

Bola vyzlečená donaha a nedýchala. Pomôcť jej už nedokázali ani záchranári. V izbe, kde ju našli bol údajne neporiadok. Policajti jej medzi vecami našli aj pas a doklady. Tie sa nakoniec ukázali, že sú pravé. Pôvodne sa totiž pracovalo aj s verziou, že ide o falošné doklady. Vyšetrovatelia v hotelovej izbe strávili dlhé hodiny, kde zaisťovali všetky potrebné stopy. Smrť mladej ženy v bratislavskom hoteli, vyvoláva množstvo otáznikov, a tak nariadili pitvu. "Pokračuje trestné stíhanie pre usmrtenie. Doposiaľ je vypracovaná predbežná správa z pitvy. Presné príčiny smrti ženy, sú aj naďalej predmetom vyšetrovania," vyjadrila sa Silvia Šimková, hovorkyňa KR PZ Bratislava.

Podľa informácií televízie JOJ, bola mladá Nikoleta predávkovaná. V sebe mala hneď niekoľko druhov drog, cez rôzne amfetamíny až po pervitín. Polícia pracuje hneď s niekoľkými verziami, ktoré jej mohli spôsobiť smrť. Jedná z možností je aj to, že ju niekto predávkoval úmyselne. Ďalšia verzia je, že to urobila sama.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy