Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kňaz odrezal mužovi počas sadistických sexuálnych radovánok semenník
Zdielať na

Kňaz odrezal mužovi počas sadistických sexuálnych radovánok semenník

ČESKO / Veľmi vážny a zároveň kuriózny prípad riešia českí policajti. Zatkli kňaza, ktorý mal inému mužovi bez umŕtvenia odrezať semenník. Teraz leží vo vážnom stave v karlovarskej nemocnici.

Najprv si písali na internete

Začali si písať na internete v skupinách vyznávajúcich extrémne sadistické sexuálne chúťky. Jeden kňaz z Pelhřimova a druhý muž z mesta Tři sekery na Chebsku. Neskôr im už písanie nestačilo.

K incidentu došlo počas sadistických sexuálnych hier

Spoločne sa obidvaja dohodli na stretnutí. Kňaz (35) prišiel do Chebska cez polku krajiny. A počas stretnutia došlo počas sexuálnych hier k incidentu. Bez umŕtvenia, bez akýchkoľvek znalostí mal kňaz mužovi odrezať semenníky. Po 9 dňoch neporiadnej operácie prišiel muž s obrovskými bolesťami a zápalom do karlovarskej nemocnice. 

Je vo vážnom stave

V karlovarskej nemocnici je muž vo vážnom stave. Policajti kňaza zatkli a obvinili z ťažkého zločinu. "My sme tridsaťpäť ročného muža obvinili zo spáchania zločinu neoprávneného odobratia tkanív a orgánov. Vyšetrovateľ podal podnet štátnemu zástupcovi k vydaniu návrhu na vzatie obvineného do väzby," informovala hovorkyňa polície, Kateřina Pešková. Sudca Okresného súdu v Chebsku zvážil väzobné dôvody a hlavne ten, že by kňaz mohol pokračovať v trestnej činnosti. Nakoniec ho do väzby nezobral. "Rozhodol sa nahradiť ten väzobný dôvod sľubom od obvineného pod dohľadom probačného úradníka a bola tiež prijatá ponuka záruky obvineného," uviedol hovorca súdu, Petr Holub. 

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 8 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy