Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Muž, ktorý kradol v kozmetickom salóne v Poprade, je už v rukách polície
Zdielať na

Muž, ktorý kradol v kozmetickom salóne v Poprade, je už v rukách polície

POPRAD / Muža, ktorého pri krádeži v salóne zachytila kamera, už polícia obvinila. V Krimi novinách sme ukázali páchateľa s výzvou na jeho stotožnenie. Už počas nášho vysielania ho spoznali policajti z Dobšinej a okamžite konali.

Muža (37), ktorý kradol vo štvrtok, 3. februára, v salóne z pokladne, zachytila priemyselná kamera. Majiteľka salóna video zverejnila aj na sociálnych sieťach a po neznámom mužovi polícia pátrala niekoľko dní. 

Muža sa podarilo identifikovať na základe našej reportáže

Počas vysielania našej reportáže muža na záberoch spoznali policajti policajti z Dobšinej. Kontaktovali kolegov z Popradu a podozrivého zadržali. "Policajti obvinili 37-ročného muža z krádeže. Zároveň bol podaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby," informuje hovorca Krajského oddelenia Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik. 

Majiteľka sa v čase krádeže nachádzala v salóne 

"Teším sa, že sa tento prípad vyriešil," hovorí majiteľka salónu Zuzana Kriššáková. Majiteľka bola v čase krádeže len pár metrov od neznámeho muža. V zadnej časti salónu sa venovala klientke. Je vďačná policajtom, že muža nie len zadržali, ale aj usvedčili a obvinili. "Určite by som sa chcela podakovať médiám, hlavne televízií JOJ a polícií," hovorí  Kriššáková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy