Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Rodinná tragédia V Spišskej Novej Vsi: Matka mala dobodať vlastnú dcéru
Zdielať na

Rodinná tragédia V Spišskej Novej Vsi: Matka mala dobodať vlastnú dcéru

SPIŠKÁ NOVÁ VES / Podľa doterajších informácií mala matka dobodať svoju dcéru v pubertálnom veku. Neskôr sa sama pokúsila pripraviť o život. K tragédií došlo podľa informácií TV JOJ v nočných alebo skorých ranných hodinách.

Príbuzní sa už ráno nevedeli dostať do bytu, preto si na pomoc museli zavolať políciu aj hasičov. Hasiči sa museli do bytu zlaniť. K tragédií došlo v byte na štvrtom poschodí. Susedia nám prezradili, že počas noci bolo odtiaľ počuť plač. Či bol predzvesťou hrozného činu, nevedno. Po tom čo hasiči vstúpili do bytu našli tínedžerku ležať na posteli a jej matku na zemi. Všade bolo množstvo krvi.

"Lekár konštatoval smrť maloletej osoby. Na mieste zásahu sa nachádzala ešte zranená žena. Záchranári ju ošetrili a previezli do nemocnice," povedala hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. "Dopoludnia bolo v jednom z bytov v Spišskej Novej Vsi nájdené telo 15-ročného dievčaťa bez známok života, 38-ročná žena bola so zraneniami prevezená do nemocnice," uviedla hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mesárová. 

Dievča malo mať na rôznych častiach tela viacero bodných rán. Žena, jej matka, podľa informácií TV JOJ sa pokúsila o samovraždu. Záchranné zložky ju našli v byte v zúfalom stave. No podarilo sa im stabilizovať jej zdravotný stav. V nemocnici ju strážili policajti. "Polícia v týchto chvíľach vykonáva na mieste udalosti prvotné neodkladné úkony a zisťuje bližšie okolnosti. Viac informácií nateraz nie je možné poskytnúť," uviedla Mesárová. 

Na miesto dorazil krajský vyšetrovateľ. To je znamením že ide o veľmi závažný skutok. "Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia dovolí," dodala Mesárová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy