Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Cestou domov mladú Silviu (21) postrelili
Zdielať na

Cestou domov mladú Silviu (21) postrelili

PEZINOK / Kráčala domov cez poľnú cestu a skončila postrelená. Po mladej žene niekto vystrelil a so zranením skončila v nemocnici. Kto ju zranil, zatiaľ, zostáva záhadou. Prípad si prevzala polícia.

Mladú 21 - ročnú Silviu niekto postrelil, keď kráčala domov do osady. Neskôr ju museli ratovať záchranári. Žena mala ísť pešo zo železničnej stanice cez poľné cestičky. Smerovala domov do Glejovky v Pezinku, keď zrazu po nej niekto vystrelil. Nikoho na okolí ale nevidela, no zacítila poriadnu bolesť. Po príchode domov sa bolesť stupňovala a museli po ňu prísť záchranári.

Postrelili ju do nohy. "Bola pre ňu, nemohla chodiť. Kuľhala na nohu. Kuľhala, tak ju zobrali do Bratislavy," povedala teta postrelenej. "Podľa volania na tiesňovú linku 150 ženu údajne strelili do nohy. Vyslaný záchranári ju ošetrili a s úrazom dolnej končatiny transportovali do jednej z bratislavských nemocníc," informovala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. "Vami uvedenom prípadom sa zaoberajú policajti okresného riaditeľstva policajného zboru v Pezinku," potvrdila hovorkyňa policajného prezídia, Silvia Šimková. Medzi domácimi sa povráva, že za incidentom môžu byť poľovníci. To, z akej zbrane sa strieľalo, sa zatiaľ nevie. V zadnej časti tela mladej ženy údajne našli diaboľky. "Hovorili, že nejaký poľovník," reagovala teta postrelenej. "Vec je evidovaná ako podozrenie z priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Po páchateľovi pátrame," uzavrela Šimková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy