Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pri Humenčanovi stáli všetci svätí, po páde na cestu autá zabrzdili včas
Zdielať na

Pri Humenčanovi stáli všetci svätí, po páde na cestu autá zabrzdili včas

HUMENNÉ / Muž z Humenného sa v nedeľu (30.1.) druhýkrát narodil. Snažil sa prejsť cez priechod pre chodcov, no spadol na cestu. Len zázrakom ho žiadne z prechádzajúcich áut nezasiahlo.

Prvotné správy hovorili o zrážke, našťastie sa však nepotvrdili - šťastlivec ostal bez vážnych zranení. "52-ročný chodec z Humenného sa približoval k priechodu pre chodcov, no potkol sa o obrubník a spadol rovno na vozovku," povedala hovorkyňa prešovskej polície Jana Ligdayová.

Z dennej zmeny sa v tom čase vracal starší lekár, ktorý sa uistil, že je chodec v poriadku. "76-ročný vodič osobného motorového vozidla idúceho po ceste ihneď zastavil, tak isto urobil aj šofér druhého auta za ním," pokračovala Ligdayová. 

Všetko ostalo pri niekoľkých škrabancoch, privolaní záchranári sa o všetko postarali. "Prijatím tiesňovej výzvy o poranenej dospelej osobe bol vydaný pokyn na zásah ambulancie záchrannej zdravotnej služby. Na mieste zásahu ošetrili muža a s poranením hlavy ho následne transportovali do nemocnice v Humennom," uzavrel hovorca operačného strediska ZZS Andrej Hirjak.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy