Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Tvárila sa, že sa modlí pri betleheme, v skutočnosti išla ukradnúť ovečku
Zdielať na

VIDEO: Tvárila sa, že sa modlí pri betleheme, v skutočnosti išla ukradnúť ovečku

HRADIŠTE / V obci Hradište ukradli ovečku z miestneho betlehemu. Napriek tomu, že už je po sviatkoch, miestni sa z betlehemu tešili a rozobrať ho ešte neplánovali. Urobili to za nich zlodeji. Z auta vyšla žena, rozbehla sa k betlehemu a o pár sekúnd niesla v náručí ovečku.

​Miestni si všimli, že v betleheme chýba jedna ovečka. Začali preto pátrať, čo sa stalo. Priestor je monitorovaný kamerou. Po pozretí záznamu im bolo jasné, že v dedine úradovali zlodeji. Na parkovisku vedľa betlehemu zastavili pár minút po desiatej večer. "Je to BMW, 5 radu, 100 000 auto, či bol odkázaný toto urobiť," hovorí starosta obce Hradište Miloš Baránik. "Ja som videl to video, bola to žena aj chlap," tvrdí obyvateľ obce. 

Vodič čakal po celý čas pri aute. Ovečku išla ukradnúť jeho spolujazdkyňa. "Muž ju tu čakal, dal výstražné, žena vybehla, skôr dieťa, ešte bolo vidno, že sa modlí, lebo išli autá, potom to vzala a ušla," hovorí Baránik. 

Obyvateľov obce konanie zlodejov rozčúlilo. Betlehem bol počas sviatkov pýchou obce a stavalo ho množstvo ľudí. Veria, že dvojicu na záberoch niekto spozná. "Ja by som ho vyhnal namiesto ovečky na skalu a nech sa pasie," hovorí obyvateľ obce. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy