Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zdrogovaný muž napadol mamu a babku. Pri zadržaní skolaboval, policajti sa ho snažili oživiť
Zdielať na

Zdrogovaný muž napadol mamu a babku. Pri zadržaní skolaboval, policajti sa ho snažili oživiť

PLAVECKÝ ŠTVRTOK / V utorok, skoro ráno, v jednom z rodinných domov napadol 34 - ročný Daniel svoju mamu a babku. Podľa informácií TV JOJ muž pred napadnutím sekerou zničil nábytok v dome a porozbíjal okná. Policajti pri príchode našli muža na kolenách a zvracať, následne upadol do bezvedomia. Aj napriek snahe policajtov mužovi už nedokázali pomôcť. Záchranári po príchode na miesto konštatovali smrť.

V rodinnom dome bývala viacčlenná rodina, v utorok ráno 34 - ročný muž zobral sekeru a začal rozbíjať okná a nábytok. Neskôr napadol babku aj mamu dreveným hranolom, babku previezli do nemocnice so zlomeninou ruky. Mame spôsobil poranenia tváre.

Na miesto boli privolaní policajti, ktorí pri zadržaní museli muža oživovať. Podľa informácií TV JOJ bol muž pod vplyvom tvrdých drog a toto nebolo jeho prvé násilné konanie. Susedia hovorili, že z domu bolo počuť hádky niekoľko dní pred incidentom. Viacerí svedkovia hovoria o nešťastí, 34 - ročného páchateľa mala v minulosti opustiť žena s dieťaťom.

"Dnes krátko pred 08.30 h sme na linke 158 prijali oznámenie o incidente, ku ktorému malo dôjsť v obci Plavecký štvrtok. Podľa doterajších informácií mal v jednom z rodinných domov 34-ročný muž fyzicky napadnúť 76-ročnú a 58-ročnú ženu," informovala polícia na sociálnej sieti. "Po príchode hliadky na miesto incidentu muž javil známky príznaky zdravotných komplikácii, kľačal na zemi a zvracal. Policajti z tohto dôvodu na miesto privolali ďalšiu v poradí druhú RZP. Po jej príchode však muž už nejavil známky života a bola konštatovaná jeho smrť," píšu ďalej v stanovisku na facebooku.

"V súvislosti s vyšetrovaním fyzického útoku na dve ženy začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách trestné stíhanie, vo veci trestného činu ublíženia na zdraví. Vo vzťahu s úmrtím páchateľa, si vec na mieste prevzal vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra Slovenskej republiky," uviedli v príspevku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy