Polojasno
17°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Po slovnej výmene názorov na nich vytiahol nôž, obránili sa slzným plynom
Zdielať na

Po slovnej výmene názorov na nich vytiahol nôž, obránili sa slzným plynom

BRATISLAVA / Konflikt medzi zamestnancami priemyselného parku a bezdomovcami sa skončil útokom nožom. Stalo sa to v Bratislave na Kopčianskej ulici.

Incidentu predchádzala hádka medzi bezdomovcami a pracovníkmi za plotom. V ranných hodinách pracovníci miestneho priemyselného parku vykladali tovar. Počas svojej práce sa však dostali do slovného konfliktu s miestnymi bezdomovcami, ktorí žijú v blízkosti pod mostom.

"To bola jedna z mnohých hádok. ktorá tu prebieha často. Že sa to vyeskaluje tak, že sem niekto vbehne a začne vás tu fyzicky ohrozovať nožom, tak to už bolo cez všetky čiary," vyjadril sa svedok incidentu. 

Po slovnej výmene názorov sa traja muži vybrali cez vstupnú bránu za zamestnancami. Jeden z nich dokonca vytiahol aj nôž a došlo k bitke. Pracovníci sa zas bránili slzným plynom.

"Normálne spolu začali zápasiť na diaľku, striekal sa tu slzný plyn, oni sa tu oháňali nožom a tak ďalej," priblížil svedok. Útočníci skončili v putách a na polícii mali čo vysvetľovať.

"Vyslaní záchranári napokon ošetrili muža s úrazom hlavy a brucha previezli ho do nemocnice," povedala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby, Alena Krčová.

"Na osobnej slobode boli obmedzení celkovo traja muži. V tejto súvislosti boli začaté zo strany príslušného útvaru okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva." potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, Michal Szeiff.

Pre ľudí z priemyselného parku nejde o prvý konflikt, v minulosti sa tu stretli s výtržníctvom. "Celý ten areál je plný vykrádačiek, zlodejstva akéhokoľvek typu. Kradne sa tu železo, kradne sa tu čokoľvek a už je toho asi fakt dosť," povedal svedok incidentu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy