Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slovák udieral Slováka päsťami až spadol a zomrel. Polícia v Čechách už začala trestné stíhanie
Zdielať na

Slovák udieral Slováka päsťami až spadol a zomrel. Polícia v Čechách už začala trestné stíhanie

MLADÁ BOLESLAV / Slovák zabil Slováka. Včera sa v Mladej Boleslavi pobili dvaja muži. Bitka sa skončila úmrtím jedného z nich. Útočník sa k činu priznal a môže skončiť za mrežami na 10 rokov.

Pri rieke a verejnej pláži v Mladej Boleslavi sa spolu často schádzala partia a popíjali alkohol. Stretli sa aj vo štvrtok, 21. októbra. 

Odrazu sa niečo stalo a začali sa biť a podľa informácií, ktoré má TV JOJ Slovák zasiahol Slováka päsťami, že nešťastne spadol a zomrel. "Celej udalosti mala predchádzať bitka medzi dvomi mužmi. O niekoľko hodín neskôr bol 50-ročný muž nájdený bez známok života," informovala hovorkyňa polície ČR, Barbora Schneeweisová. Útočníka polícia chytila na mieste. Na ďalší deň ho celé doobedie vypočúvala. "Kriminalisti začali trestné stíhanie 48- ročného muža ako obvineného z trestného činu ublíženia na zdraví s následkom smrti," doplnila informácie hovorkyňa Barbora Schneeweisová. Už prebehlo prvé pojednávanie na súde v Mladej Boleslavi o začatí stíhania vo väzbe. "Obvinený bol vzatý do väzby, ku skutku sa priznal," uviedol sudca Tomáš Doležal. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy