Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragédia pri Zvolene: Po zrážke s kamiónom zomrela len 21-ročná vodička
Zdielať na

Tragédia pri Zvolene: Po zrážke s kamiónom zomrela len 21-ročná vodička

ZVOLEN / ​Život mladej vysokoškoláčky vyhasol pri dopravnej nehode na strednom Slovensku. 21-ročná študentka cestovala domov do Zvolenskej Slatiny. Jej auto prešlo do protismeru a narazilo do kamióna. Vážna nehoda ochromila dopravu vo Zvolene na niekoľko hodín.

Bol to hrozivý pohľad. Svedkovi nehody, ktorý všetko videl spoza volantu bolo jasné, že mladá žena nemala šancu silný náraz prežiť. Pri prvom pohľade na to, čo z auta zostalo, sa nedalo ani určiť, o aký typ vozidla ide. "Obrovský rachot. Auto prešlo kamionistovi do protismeru. To sa snažíte rýchlo hamovať, aby nedošlo k ďalšej nehode," povedal svedok. "Vodička prešla z neznámych príčin do protismeru a narazila do kamióna," uviedla hovorkyňa KR PZ BB Petra Kováčiková.

Okolo nehody prechádzala posádka sanitky. Do Banskej Bystrice viezli pacienta, no neváhali a pri havarovanom aute zastavili. Vysokoškoláčke, uväznenej v zdemolovanom vraku, žiaľ, nebolo pomoci. "Mladá vodička utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla," vyjadrila sa Kováčiková.

Policajti na mieste dokumentovali okolnosti nehody. Pomáhať bude aj znalec z odboru dopravy. 21-ročná Viktória študovala na vysokej škole v Bratislave. Talentované, mladé dievča, ktoré sa venovalo aj športu, sa zrejme vracalo domov do Zvolenskej Slatiny. Nehoda sa stala na výjazde zo Zvolena, od domova ju delilo doslova pár kilometrov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy