Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Po náraze do stromu zahynul 47-ročný vodič
Zdielať na

Po náraze do stromu zahynul 47-ročný vodič

VRANOV NAD TOPĽOU / Tragicky sa skončila jazda 47-ročného muža z dediny v okrese Vranov nad Topľou. Z neznámych príčin vyletel z cesty v miernej zákrute a narazil do stromu. Aj napriek snahe záchranárov, ktorí prechádzali okolo, sa ho nepodarilo zachrániť.

Rovná cesta len mierne ľavotočivá zákruta. V aute, sedel jeden jediný človek a to vodič. 47-ročný muž za volantom osobného auta nateraz nevedno prečo zišiel s autom do priekopy vedľa cesty a po desiatkach metrov narazil do stromu. Ako prví boli na mieste vranovskí hasiči, ktorí sa mu snažili poskytnúť prvú pomoc. "Po príchode hasiči zistili, že šofér sa nachádza mimo vozidla a nejaví známky života," povedal veliteľ zásahu Ján Karas. 

Zranenia muža boli veľmi vážne. Hasiči ho našli v bezvedomí. V tom čase týmto úsekom prechádzala aj záchranka, ktorej posádka viezla inú pacientku, no hneď sa pri nehode pristavili a pribehli na pomoc. 47-ročného muža oživovali asi 50 minút, no napriek snahe záchranárom, jeho zranenia boli veľmi vážne.

V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presnú príčinu smrti stanoví až nariadená pitva. Tá dá odpoveď aj na to, či nebohý vodič sadol za volant triezvy, alebo nie. z Vranova nad Topľou vj tvjoj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy