Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ivan zahynul po náraze auta do stromu, osudnou sa mu stala rýchlosť v zákrute
Zdielať na

Ivan zahynul po náraze auta do stromu, osudnou sa mu stala rýchlosť v zákrute

MALŽENICE / Pri Malženiciach sa stala tragická dopravná nehoda. Zomrel pri nej 22-ročný Ivan, ktorý išiel podľa polície rýchlo a nezvládol zákrutu.

Nehoda sa stala krátko v pondelok, po štvrtej hodine popoludní. Dvadsaťdvaročný Ivan šoféroval svoje BMW smerom do Trnavy. Osudnou sa mu stala zákruta neďaleko Malženíc. "Podľa prvotných informácií, muž neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a v ľavotočivej zákrute nezvládol riadenie," uviedla hovorkyňa polície Zlatica Antalová.

Následne dostal mladý vodič šmyk, s autom prešiel do protismeru. Auto sa stalo neovládateľným a vyletelo z cesty. Bočnou stranou narazilo rovno do stromu. V zdemolovanom aute nemal mladý vodič šancu prežiť. Záchranári mu už nedokázali pomôcť.

"Žiaľ, muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Policajti na mieste zaisťovali stopy niekoľko hodín. To, či sa pod tragickú zrážku prípadne nepodpísal aj alkohol, ukáže až pitva. "Polícia na zistení okolností nehody a jej presnej príčiny intenzívne pracuje," dodala policajná hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy