Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krvavý útok vo Vranove nad Topľou: Žena bodla nožom svojho druha do brucha
Zdielať na

Krvavý útok vo Vranove nad Topľou: Žena bodla nožom svojho druha do brucha

VRANOV NAD TOPĽOU / Medzi mužom a ženou z Vranova nad Topľou došlo k ostrej výmene názorov. Skončilo sa to zásahom polície a záchranárov. Muža s bodnou ranou na bruchu odviezli do nemocnice. Ženu zatkli policajti.

​Byt na najvyššom poschodí, kde sa to všetko udialo, zapečatili policajti. Útoku nožom, ktorým mala podľa polície žena napadnúť jej druha, predchádzala ostrá hádka. Podľa susedov sa však krik z tohto bytu ozýval pravidelne. Často dokonca zasahovali aj policajti. "Oni sa stále hádali, aj v noci tam bol stále krik," povedala obyvateľka Vranova nad Topľou. Dráma medzi partnermi sa odohrala v jednej z bytoviek vo Vranove nad Topľou. Muž bodnutý nožom skončil v nemocnici.

Ženu podozrivú z trestného činu zadržali policajti. "Nožom o celkovej dĺžke 23 cm, bodla žena jej druha do brucha, čím mu spôsobila stredne ťažké zranenia," uviedol hovorca KR PZ PO Daniel Džobanik. "Utrpel bodné poranenie brucha, bol prevezený do nemocnice vo Vranove nad Topľou," vyjadril sa hovorca Operačného strediska ZZS Jozef Minár. "Je po operácii a momentálne je v stabilizovanom stave," ozrejmila hovorkyňa siete nemocníc Svet zdravia Jana Fedáková.

Muž mal šťastie, že rana nebola hlboká a nezasiahla životne dôležité orgány. Obaja partneri boli podľa polície v čase skutku pod vplyvom alkoholu. "Ak by došlo k hlbšiemu preniknutiu hrotu a čepele noža do brušnej dutiny, došlo by k zasiahnutiu brušnej srdcovnice s následným vykrvácaním a smrťou poškodeného," uviedol Džobanik.


Presné okolnosti tohto skutku vyšetruje polícia. 56-ročnú ženu, ktorú zadržali policajti, mal bodnutý muž, podľa slov susedov dlhé roky týrať. Podľa ľudí z okolia chodila často zbitá, s modrinami po tele. "Rozprávala, že zase ju bil, kopal do nej, ťahal ju za vlasy, to bolo na dennom poriadku," povedala obyvateľka Vranova nad Topľou. "V prípade dokázania viny hrozí obvinenej trest odňatia slobody na 5 - 12 rokov," dodal Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy