Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri Košiciach sa zrazilo auto s nákladným vozidlom. Viacerí utrpeli zrazenia
Zdielať na

Pri Košiciach sa zrazilo auto s nákladným vozidlom. Viacerí utrpeli zrazenia

Archívna reportáž

Nehoda v Seredi

KALŠA / V pondelok dopoludnia viedol 20-ročný vodič z Maďarska auto značky Audi A4 po ceste od obce Slanské Nové Mesto na obec Kalša, pričom pri prejazde pravotočivej zákruty stratil kontrolu nad autom, následkom čoho prešiel do protismeru, kde narazil do ľavého boku oproti idúceho nákladného vozidla značky Iveco, informuje polícia na sociálnej sieti Facebook.

Auto sa po náraze odrazilo a narazilo prednou časťou do betónového múru železničného podjazdu. Pri náraze došlo k ľahkému zraneniu vodiča vozidla s predpokladanou dobou liečenia do 7 dní. Okrem vodiča utrpel ľahké zranenie aj spolujazdca zo zadného sedadla auta predpokladanou dobou liečenia do 14 dní. Spolujazdca na zadnom sedadle auta utrpel ťažký úraz, s dobou liečenia nad 42 dní.

Podľa informácií polície vodič auta stratil kontrolu nad vozidlom z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti, stavu a povahe vozovky a poveternostným podmienkam na mokrej vozovke.
"Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ Košice – okolie začal v súvislosti uvedenou dopravnou nehodou trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," uviedla Polícia na sociálnej sieti.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy